FAQ Bayk

Wat is de levertijd van een Bayk

We begrijpen dat je zo snel mogelijk op je Bayk wilt rondrijden. De door jou samengestelde fiets wordt met de hand, specifiek voor jou gebouwd. De levertijd is in de meeste gevallen 3 tot 4 weken. Wij houden jou d.m.v. foto’s regelmatig op de hoogte van de voortgang

Kan ik mijn oude fiets inleveren bij Bayk

Nee, dat hebben wij in het verleden wel gedaan maar logistiek leverde dat helaas teveel problemen op.

Krijg ik garantie op een Bayk

Mocht er ondanks onze zorg en aandacht toch iets mis gaan, dan biedt Bayk een prima garantie en helpen we je graag weer op weg. Kijk  hier voor de volledige garantieregeling.

Kan ik ook online bestellen en afrekenen

Ja dat kan. In onze webshop kiest je de fiets naar wens, deze kun je dan samenstellen in de kleur en accessoires die jij wilt. Je kunt bij ons betalen met ideal of creditkaart.

Een hergebruikt frame, waarom geen nieuwe

Jaarlijks worden er in Nederland 1.000.000 fietsen afgedankt. Veel van deze afdankertjes beschikken over zorgvuldig gelaste stalen frames van topkwaliteit. Na selectie van de beste (A-merk) frames, het verwijderen van de oorspronkelijke lak en het aanbrengen van een hoogwaardige nieuwe (poedercoat) laklaag zijn deze frames Second New. Wij zijn er van overtuigd dat onze hergebruikte fietsen de meeste hedendaagse frames ruimschoots overleven. Tegelijkertijd zorgt dit hergebruik voor het beperken van de enorme fietsen-afvalberg. Dat maakt de keuze voor hergebruik eigenlijk heel logisch.