Een fiets van de zaak met het fietsplan van Fiscfree

Hoe vaak pak jij de fiets? Of ga je zelfs op de fiets naar je werk? We weten allemaal dat fietsen gezond is en bovendien ook nog eens goed voor het milieu. Een nieuwe fiets kopen vraagt echter wel om een investering. En zeg nou zelf: je fietst toch het lekkerst op een hippe fiets op maat? Goed nieuws! Als werknemer kun je bij Bayk je eigen custom fiets bouwen: een fiets van de zaak, met het fietsplan van Fiscfree! Hoe dat in z’n werk gaat en van welke voordelen jij profiteert, leggen wij je graag uit. Op naar jouw unieke fiets!

Fiets van de zaak

Wil je regelmatig fietsen, dan heb je natuurlijk wel een goede fiets nodig. En liefst ook een leuke fiets! Een retro sportfiets, hippe stadsfiets of misschien zelfs een beach cruiser! Geheel afhankelijk natuurlijk van welke afstanden jij wilt fietsen en waar je gaat fietsen.

Kies je voor een voordelige fiets van de zaak, dan is de vraag: waar werk je en waar woon je? Is jouw woon-werkroute geschikt om op een beach cruiser af te leggen? Of heb je juist een snelle stadsfiets of een retro racefiets nodig? Bayk heeft voor elke situatie een geschikte nieuwe fiets in huis! Hoewel, eigenlijk hebben we die fiets nog niet in huis. We maken die fiets op maat voor jou!

Fietsplan van Fiscfree

Ook als je kiest voor een fiets van de zaak met het fietsplan van Fiscfree heb je namelijk de keuze uit alle mogelijkheden die Bayk biedt. Daarnaast profiteer je ook nog eens van het voordelige fietsplan van Fiscfree! Hoe het werkt? In een notendop: jij kunt je fiets zelf samenstellen bij Bayk en dient de rekening via je werkgever in bij Fiscfree. Is het bedrijf waarin je werkt nog niet aangesloten bij Fiscfree, tip je werkgever dan! Het is zo geregeld. Al na een paar weken verschijn jij op je nieuwe damesfiets of nieuwe herenfiets op kantoor!

Het grote voordeel van een fiets van de zaak met het fietsplan van Fiscfree is dat zelf een fiets kopen voor jou verleden tijd is. Die investering schrijf je weg via de fiscale regelgeving die het jou mogelijk maakt om via je werkgever een nieuwe fiets te bestellen – met belastingvoordeel! Voordeel voor jou én voordeel voor je werkgever!

Je werkgever kan er natuurlijk ook voor kiezen via Bayk een branded bedrijfsfiets voor je aan te schaffen. Volledig in de stijl van het bedrijf! Zo fietsen jij en je collega’s vol trots door de stad. Herkenbaar én in stijl! Kies je echter voor een fiets van de zaak via het fietsplan van Fiscfree, dan stel je je eigen unieke fiets samen. Helemaal voor jou alleen!

Wat Bayk klanten vinden van hun hippe retro fietsen

  5 star review  Helemaal blij met mijn nieuwe Bayk. Het leukste (en het moeilijkste) is dat je zelf een kleur kunt uitkiezen. Het contact met Jerrel was ook leuk en zeker met de... lees meer

  thumb Debby Lagendijk
  8/24/2023

  5 star review  Na even speuren op het internet Bayk gelukkig tegengekomen. Toen ik mijn bestelling had geplaatst werd ik dezelfde middag gebeld om nog even de bestelling door te nemen en zo... lees meer

  thumb Maxime Reijne
  8/08/2023

  5 star review  Vandaag bij Jeryl onze 2e Byke opgehaald. Na mijn zoon nu eentje voor onze dochter. De fiets geheel naar eigen wens gecomponeerd, mijn dochter helemaal in de wolken. Niets mooier... lees meer

  thumb J Bot
  7/03/2023

  5 star review  Mijn nieuwe fiets 2 weken geleden ontvangen en hij ziet er tof uit. Kleur was beetje anders dan verwacht maar ook leuk. Om dat te voorkomen had ik beter even... lees meer

  thumb Chantal de Reus
  2/09/2023

  5 star review  Je hebt custom made en custom made, maar de Bayk die ik nu heb is echt met persoonlijke aandacht gemaakt. Het proces duurde even, maar het was het wachten waard.... lees meer

  thumb Machiel Wetselaar
  8/16/2022

  5 star review  Top fiets en klantvriendelijk! Erg leuk om een fiets te hebben naar precies mijn specificaties.

  thumb Adrián Sneeuw
  7/13/2022

Bekijk hier nog meer reviews op Google.

Online fiets kopen

Het proces is eenvoudig. Je gaat eerst naar onze online fietsenwinkel om een hippe damesfiets of stoere herenfiets uit te zoeken. Daarbij heb je de keuze uit diverse modellen. Een nieuwe damesfiets begint bij Novi de hippe retro dames racefiets met onder andere een mixte frame en 3 speed naafversnelling, Margo de hippe retro damesfiets met single speed of 3 versnellingen of Mientje de hippe versie van de klassieke omafiets. Heren kunnen gaan voor Flint de hippe retro heren racefiets met 3 naafversnelling of 7-speed naafversnelling, Humphrey het standaard herenframe dat opgebouwd wordt naar een eigentijdse uitvoering of Bing de beach cruiser fiets!

Vervolgens is het tijd om je gekozen fiets te customizen. Als eerste maak je de misschien wel moeilijkste keuze: de kleur! Bij Bayk heb je immers niet de keuze uit een aantal geselecteerde kleuren zoals zwart, groen en rood, maar uit alle RAL-kleuren! Meer dan 200 mogelijkheden, daar ben je wel even zoet mee. Het leuke is dat jij na het kiezen van een kleur direct een unieke fiets hebt gecreëerd! Hoe groot is de kans immers dan iemand hetzelfde model fiets kiest in precies diezelfde kleur? Niet heel groot!

Fiets customizen

Als het je eenmaal is gelukt de voor jou perfecte kleur uit te kiezen, is het tijd om naar extra functies en accessoires te kijken. Zo wordt elk van onze 6 nieuwe fietsen standaard geleverd met kurken handvatten, maar heb je de optie om deze te vervangen door leren handvatten. Daarnaast kun je – afhankelijk van het model dat je hebt gekozen – kiezen voor een zijstandaard of tweebenige middenstandaard, een Shimano 3 speedversnelling of 7-speed naafversnelling, een terugtraprem of Shimano rollerbrakes handremmen en een gelzadel of Contec Zadel ‘Classic Exclusiv Race’. Bovendien heb je – wederom afhankelijk van het gekozen model – de optie om de standaard retro voordrager te vervangen door een aluminium fietsmand, aluminium voordrager of transport voordrager. Elke fiets is uitgerust met een Axa ringslot, maar we begrijpen dat jij extra zuinig wilt zijn op je custom fiets, dus kun je ook een Axa kettingslot toevoegen!

Tenslotte is het belangrijk om de juiste framehoogte van je fiets te bepalen. Twijfel je over welke framemaat je moet kiezen of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fiets bestellen met het fietsplan van Fiscfree

Is het plaatje voor jou inmiddels compleet, dan kun je je bestelling plaatsen. Om te profiteren van een fiets van de zaak, kies je tijdens het afronden van je bestelling voor Fiscfree. Eventuele extra wensen kun je kwijt in het opmerkingenveld. Wij doen er immers alles aan om jou de mooiste fiets ooit te bezorgen en staan dan ook open voor al jouw ideeën! Na het plaatsen van je bestelling nemen we sowieso even contact met je op om al je keuzes te bespreken. Zo checken we samen nog een laatste keer of je volledig achter je beslissingen staat en kunnen we eventuele extra wensen concreet maken.

Tevens krijg je van ons het besteloverzicht toegestuurd. Met dit besteloverzicht stap je naar je werkgever om akkoord te ontvangen. Is je werkgever akkoord, dan dient hij of zij jouw aanvraag in bij Fiscfree. Fiscfree stuurt je werkgever een unieke code, die jij weer aan ons kunt doorgeven. Wij checken deze code bij Fiscfree en als we gecontroleerd hebben dat alle gegevens van jouw bestelling bij Fiscfree overeenkomen met wat we met jou besproken hebben, gaan we voor je aan de slag!

Handgemaakte fietsen

Voor jou begint nu het lange wachten. Die 3-4 weken vallen natuurlijk reuze mee, maar als je eenmaal zo’n hippe custom fiets hebt samengesteld, kun je uiteraard niet wachten om op pad te gaan! Eventjes geduld. Jouw unieke fiets wordt in die paar weken namelijk volledig met de hand in elkaar gezet! Alle retro fietsen van Bayk zijn immers handgemaakte fietsen. Dat hippe kleurtje, die 7 versnellingen en die handige transport voordrager worden met de volle aandacht en uitstekende precisie toegevoegd. Als onze monteurs zeker weten dat jouw fiets tiptop in orde is, krijg jij van ons een seintje!

Je kunt je nieuwe fiets dan bij ons in Amsterdam komen ophalen, maar we bezorgen ‘m ook graag bij je thuis. Lekker relaxed voor je deur afgeleverd, zodat jij er direct vandoor kunt gaan! Op naar je werk, maar natuurlijk ook op naar de stad. Richting het strand, het bos of je familie. Je wilt immers vast iedereen die hippe fiets van jou laten zien!

Unieke fiets van de zaak met het fietsplan van Fiscfree

Een fiets van de zaak en toch helemaal zelf je fiets samenstellen: bij Bayk kan het dus echt! En natuurlijk kun je op ons rekenen als het gaat om de nodige nazorg. Heb je vragen over het onderhoud van je fiets? Wij helpen je graag! Zorg jij goed voor je fiets, dan zorgen wij voor goede ondersteuning. Mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan tijdens het bouwen van jouw custom fiets, dan kun je binnen 12 maanden na levering bij ons terecht voor garantie op materiaal- en constructiefouten van het frame. Heb je ergens anders vragen of opmerkingen over? Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen! Wij staan voor je klaar. Net zoals jij willen wij namelijk niets liever dan dat jij vol trots door de stad, over het strand of op langgerekte fietspaden fietst op jouw custom fiets van Bayk! Dat je met nóg meer plezier naar je werk vertrekt, op je fiets van de zaak met het fietsplan van Fiscfree. Op naar frisse lucht, kilometers vreten en de show stelen. Oftewel: op naar jouw unieke retro fiets!

Ook interessant: Fiets van de zaak, Fietsplan, Zelf fiets samenstellen.

Geplaatst op