Bedrijfsfiets

Bedrijfsfiets – Fiets met reclame of logo

Je werknemers stimuleren gezonder te leven en tegelijkertijd reclame maken voor je bedrijf? Een bedrijfsfiets van Bayk is dé oplossing! Op zo’n unieke fiets wil elke werknemer wel een ritje maken. Van en naar het werk, maar natuurlijk ook gezellig door de stad! Dé plek waar jouw fiets met reclame ervoor zorgt dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot. Onze handgemaakte fietsen zijn immers echte eyecatchers! Neem gerust alvast een kijkje in onze online fietsenwinkel. Ben je klaar om jouw custom fiets te bouwen? Stuur ons een bericht!

Fiets-met-reclame-Dansen-bij-Versteegh

Fiets met reclame

Je werknemers gebruik laten maken van een fiets met reclame is natuurlijk een ideale manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Zeker als je kiest voor de handgemaakte fietsen van Bayk! Deze hippe retro fietsen stel je namelijk volledig naar eigen wens samen. Ze vallen op, trekken de aandacht en worden niet snel vergeten. En jij profiteert ervan, als je jouw huisstijl laat verwerken in jouw unieke fiets op maat!

Bedrijfsfiets samenstellen

In onze online fietsenwinkel kun je precies zien welke mogelijkheden je hebt om jouw bedrijfsfiets samen te stellen. Zo kun je die hippe beach cruiser precies de juiste RAL-kleur geven – dezelfde kleur als jij in je huisstijl gebruikt. Vervolgens heb je de keuze om de standaard kurken handvatten te vervangen door leren handvatten. Versnellingen toevoegen? Ook dat kan! Bing de beach cruiser wordt standaard geleverd met een zijstandaard, maar je kunt ook kiezen voor een tweebenige middenstandaard. Staat die fiets met logo nog iets mooier in het straatbeeld! Uiteraard wil je jouw bedrijfsfiets op maat goed beschermen, dus kun je ervoor kiezen om naast het Axa ringslot dat elk van onze speciale fietsen bevat, ook een Axa kettingslot toe te voegen.

Fiets met logo

Jouw fiets op maat wordt natuurlijk pas echt een bedrijfsfiets met een logo of reclame erop! Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Neem maar eens een kijkje bij een aantal van de fietsen die we gemaakt hebben voor o.a. Just Create it, Pensera, restaurantketen De Pizzabakkers, Kiwi Experience, Dansen bij Versteegh en reisbureau Travelnauts. Misschien heb jij al een heel duidelijk idee over hoe jouw ideale bedrijfsfiets eruit moet zien, misschien ook niet. Wij denken hoe dan ook graag met je mee!

Een fiets van de zaak met het fietsplan van Fiscfree

Fiets van de zaak

Wil je je werknemers wel stimuleren gezonder te leven, maar heb je geen behoefte aan een fiets met logo of fiets met reclame? Dan is een fiets van de zaak via het fietsplan van Fiscfree een fantastisch idee! Je werknemers profiteren zo van een voordelige fiscale regelgeving en jij van fitte medewerkers. Iedere werknemer kan zelf een custom fiets bouwen in onze online fietsenwinkel. Geheel naar zijn of haar eigen wens!

Bedrijfsfietsen

Voor welke bedrijfsfietsen je ook kiest, bij Bayk kun je al vanaf één fiets een complete eigen stijl laten doorvoeren. Elke custom fiets wordt immers met de hand gemaakt! Zo creëren we een unieke fiets die helemaal bij jou, je bedrijf of je werknemer past! Zo’n hippe retro fiets stimuleert je werknemers om gezond te leven en als je kiest voor een bedrijfsfiets met logo profiteer je ook nog eens van een subtiele manier van branding. Jouw bedrijfsfiets zal nog jarenlang een echte eyecatcher vormen in de regio. Wát een marketingtool!

Ben jij er klaar voor om het straatbeeld te veroveren met jouw unieke branded bike? Stuur ons dan direct een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijfsfiets reisorganisatie TravelNauts

Testimonial

Travelnauts

Jullie service is fantastisch! Geweldig dat de fiets helemaal gemaakt is in onze huisstijl en wij door jullie zijn meegenomen in het maakproces. Dank voor de prachtige fietsen en zo’n mooie aankoop ervaring!