Online fiets kopen

Online fiets kopen

Online een fiets kopen – het is ideaal. Lekker vanaf de bank achter je laptop of zelfs via je mobiele telefoon zoek je een exemplaar uit dat aan al je eisen voldoet en na een paar klikken zit je nieuwe fiets in je online winkelmandje. Gemak dient de mens!

Wat Bayk betreft kan het echter nóg leuker. Bij ons kun je niet alleen online een fiets kopen, maar deze ook helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Je kiest je favoriete retro fiets uit onze 6 modellen, zoekt de perfecte tint tussen meer dan tweehonderd gangbare RAL-kleuren en voegt alle opties toe die je maar wilt. Leren handvatten, handremmen of een aluminium voordrager? Wij maken het voor je!

Retro fiets

In de fietsen webwinkel van Bayk kun jouw unieke retro damesfiets of retro herenfiets dus geheel naar eigen wens samenstellen. Je begint met het kiezen van een model. Voor dames hebben we de Novi stadsracefiets met het klassieke mixte frame, de Margo damesfiets en de Mientje omafiets. Heren kunnen kiezen voor Flint de stadsracefiets, Humphrey de stoere retro stadsfiets of Bing de beach cruiser. En dat is pas het begin!

Online fiets kopen

Nu komt het leukste werk: je retro fiets helemaal naar jouw smaak aanpassen. Het grote voordeel van online een fiets kopen bij Bayk is dat je dat lekker vanaf je eigen bank kunt doen! Neem er alle tijd voor die je nodig hebt en pak er gerust wat te snaaien bij. Online je fiets bestellen is een heerlijke klus!

Als eerste kies je een kleur. En dat doe je niet zomaar even snel! Bij de meeste aanbieders heb je de keuze uit een beperkt aantal kleuren, maar niet bij Bayk. Bij Bayk heb je voor jouw retro damesfiets of herenfiets keuze uit alle gangbare RAL-kleuren. Dat zijn er meer dan tweehonderd! Kies je voor een blauwe beach cruiser, dan ben je er nog niet. Ga je geheel in stijl voor oceaanblauw? Of meer voor groenblauw? Grijsblauw? Paarsblauw? Jij beslist! Geen zorgen dus dat je een compromis moet sluiten over de kleur en al helemaal niet dat iemand anders met precies dezelfde fiets door de stad crost.

Zelf fiets samenstellen

Je hebt immers al gekozen voor een specifiek model en voor een wel hele specifieke kleur, maar dan ben je er nog niet. Nu is het tijd voor de finishing touch! Welke accessoires wil je toevoegen? Aan welke technische snufjes heb je behoefte? Ja, je kunt bij Bayk écht helemaal zelf je fiets samenstellen. Zo worden onze retro fietsen standaard geleverd met kurken handvatten, maar kun je ook kiezen voor leren handvatten. Afhankelijk van welk model je hebt gekozen, kun je vervolgens diverse andere extra opties toevoegen. Een tweebenige middenstandaard op je omafiets Mientje bijvoorbeeld, of een Shimano Nexus 7-speed naafversnelling op je retro racefiets Flint! Beveilig je nieuwe fiets extra goed met een Axa kettingslot en kies voor een stevige transport voordrager als je van plan bent wat meer gewicht te gaan vervoeren. Neem gerust de tijd om al deze beslissingen te nemen, want jouw custom fiets moet natuurlijk wel jouw mooiste en beste fiets ooit worden!

Wat Bayk klanten vinden van hun hippe retro fietsen

  5 star review  hele goede service. Er is samen met mij goed gekeken naar de kleur van de fiets en deze kwam er ook precies uit te zien als ik in gedachte had... lees meer

  thumb Hilde Schut
  4/14/2021

  5 star review  Heel erg blij met mijn nieuwe Novi fiets van Bayk! Van het begin af aan heel prettig contact gehad met Jerrel over mijn bestelling. Ik werd steeds goed op de... lees meer

  thumb Linda Jansen
  3/05/2021

  5 star review  Mijn persoonlijke Bayk Novi fiets is afgelopen vrijdag geboren en rijdt nu al twee dagen in het zonnige Breda te pronken. Precies zoals ik met Jerrel heb besproken is het... lees meer

  thumb Karolien Willems
  2/28/2021

  5 star review  Wat een fijne ervaring was dat zeg! Een fiets kopen bij Bayk is een beleving! Hoe Jerrel met ons meedacht, ons op de hoogte hield met regelmatig een 'making-of-fotootje via... lees meer

  thumb Corine Griffioen
  1/16/2021

  5 star review  Duidelijke website, duidelijke communicatie, triljoen kleur mogelijkheden (zolang het maar RAL is 😁), tussendoor leuke updates over de bouwstatus, verzorgde uitlevering en ook heel belangrijk de fiets is fantastisch en... lees meer

  thumb P.J.M.J. Vandenboorn
  12/25/2020

  5 star review  Ik heb hier een hele mooie gele retro fiets besteld! Nog nooit eerder zo veel aandacht en goede communicatie gehad met de eigenaar over hoe ik mijn fiets wilde en... lees meer

  thumb Michel Ariens
  11/29/2020

Bekijk hier nog meer reviews op Google.

Custom fiets

Vergeet ook niet om de juiste framemaat te bepalen voor jouw nieuwe retro fiets. Heb je extra wensen? Schrijf ze voor ons op in het invoerveld onderaan de bestelpagina en we kijken wat we voor je kunnen doen! We nemen immers sowieso contact met je op na het plaatsen van je bestelling, om al je keuzes nog eens met je door te nemen. Zo verzekeren we jou en onszelf ervan dat je de juiste keuzes hebt gemaakt. En heb je ergens vragen over? Dan beantwoorden we die graag voor je! Ook tijdens het bestelproces natuurlijk. Neem gerust even contact met ons op!

Nederlands fietsmerk

Een van de grote voordelen van online een fiets kopen bij Bayk is immers het persoonlijke contact dat we met elkaar hebben. We zijn een Nederlands fietsmerk, gevestigd vlakbij Amsterdam. Je bent dan ook van harte welkom om je bestelde fiets bij ons op te komen halen of om vooraf een proefrit te komen maken in onze werkplaats! Het is echter geen must. Je kunt bij ons volledig online je fiets bestellen en eenvoudig thuis laten bezorgen. Direct na je bestelling nemen we contact met je op en we houden je op de hoogte van het maakproces. Zo kun jij gedurende de levertijd van je nieuwe retro fiets volop genieten van de voorpret!

Handgemaakte fietsen

Dat doen we natuurlijk bewust, want we begrijpen dat jij er zo snel mogelijk vandoor wilt op je hippe fiets! Al onze Bayks zijn echter handgemaakte fietsen, die speciaal voor hun nieuwe eigenaar op maat gemaakt worden. Tja, daar moet je wat voor over hebben! De levertijd bedraagt daarom zo’n 3 à 4 weken. Als je je realiseert dat in die tijd jouw nieuwe fiets helemaal met de hand in elkaar wordt gezet en volledig aan jouw wensen wordt aangepast, valt dat reuze mee!

Zodra je fiets klaar is, ontvang je van ons een seintje. We maken een afspraak om je fiets op te komen halen of we leveren ‘m gewoon bij jou voor de deur af! Natuurlijk blijven we altijd bereikbaar voor vragen en krijg je 12 maanden lang garantie op materiaal- en constructiefouten van het frame. Mits je je nieuwe fiets op de juiste manier gebruikt en goed onderhoudt natuurlijk. We gaan er uiteraard vanuit dat jij je hippe fiets tot in de puntjes verzorgt, want dat is ‘ie dubbel en dwars waard!

Online fiets kopen bij Bayk


Of je nu kiest voor een snelle stadsfiets, een retro racefiets of een hippe beach cruiser – bij Bayk ben je aan het juiste adres. Niet om zomaar online een fiets te kopen, maar om je eigen retro fiets op maat samen te stellen! Zodat jij niet alleen een ideaal vervoersmiddel hebt dat goedkoper, milieuvriendelijker én gezonder is dan een auto, maar ook een unieke fiets die laat zien wie jij bent. Kun jij niet wachten om op je stoere fiets door de stad te crossen? Ga dan snel van start om jouw custom fiets te bouwen!

Ook interessant