alle hippe retro fietsen

ALLE HIPPE RETRO FIETSEN

WAT BAYK-KLANTEN VINDEN VAN HUN HIPPE RETRO FIETSEN

  5 star review  Pronkstuk Ik heb mijn bedrijfsfiets volledig laten customizen door Jerrel van Bayk. Letterlijk elk onderdeel mocht ik zelf kiezen. De communicatie via mail en telefoon was erg prettig en helder. Jerrel... lees meer

  thumb Floortje Veldhuizen
  5/07/2022

  4 star review  heel tof om je eigen fiets helemaal samen te kunnen stellen! de fiets is super stevig en ziet er top uit, mooi gespoten en toffe bel en voordrager. Erg blij... lees meer

  thumb Lente Brugge
  3/20/2022

  5 star review  Fiets geheel naar eigen wens gecomponeerd. De fiets rijdt heerlijk en super degelijk. Communicatie verloopt vlot en zeer pro-actief. Na 3 maanden kleine issue met de klem van de drager voor. Na 1... lees meer

  thumb J Bot
  11/15/2021

  5 star review  hele goede service. Er is samen met mij goed gekeken naar de kleur van de fiets en deze kwam er ook precies uit te zien als ik in gedachte had... lees meer

  thumb Hilde Schut
  4/14/2021

  5 star review  Heel erg blij met mijn nieuwe Novi fiets van Bayk! Van het begin af aan heel prettig contact gehad met Jerrel over mijn bestelling. Ik werd steeds goed op de... lees meer

  thumb Linda Jansen
  3/05/2021

  5 star review  Mijn persoonlijke Bayk Novi fiets is afgelopen vrijdag geboren en rijdt nu al twee dagen in het zonnige Breda te pronken. Precies zoals ik met Jerrel heb besproken is het... lees meer

  thumb Karolien Willems
  2/28/2021

Bekijk hier nog meer reviews op Google.