Hippe fiets

Hippe fiets

Hippe fiets kopen? Een fiets die je helemaal kunt customizen en ook nog eens beschikbaar is in meer dan 200 waanzinnige kleuren? Dan zit je goed bij Bayk!

Begin meteen met het customizen van jouw fiets

Hippe fiets in 6 eigentijdse modellen

De hippe fietsen van Bayk zijn echte eyecatchers. Je kunt kiezen uit 6 stoere urban modellen en meer dan 200 verschillende kleuren. Onze hippe damesfietsen zijn de Novi stads racefiets, de Margo damesfiets en Mientje onze omafiets. Bij de trendy herenfietsen kun je kiezen voor Flint; onze heren stads racefiets, Humphrey de retro stadsfiets met stoere look of Bing onze stijlvolle beach cruiser die overal behoorlijk in het oog springt.

Jouw fiets in meer dan 200 kleuren

Bij Bayk kun je je eigen fiets zelf samenstellen, helemaal naar jouw wensen. Nadat je het framemodel hebt gekozen, is het tijd om kleur te bekennen. Kies uit meer dan 200 verschillende RAL-kleuren! Van stijlvolle en subtiele retro tinten tot knallende kleuren die alle andere fietsen in het straatbeeld doen verbleken; het frame van jouw hippe fiets is in bijna elke kleur te spuiten. We brengen jouw favoriete kleur met een ijzersterke poedercoating aan op het frame zodat die jaren en jaren prachtig blijft zitten.

Customize je fiets met mooie accessoires

Nu is het tijd om je hippe fiets tot in de puntjes te customizen. Kies voor een retro fiets-look met leren handvatten of een stijlvol racezadel. Ga voor een urban-style fiets met een stoere transport voordrager of een handige fietsmand. Ook extra versnellingen, een stabiele middenstandaard en een extra veilig AXA-kettingslot behoren tot de opties. Kies de accessoires die jouw fiets helemaal jij maken.

Unieke hippe fiets met jóuw identiteit

Een hippe fiets die jouw unieke identiteit uitstraalt en helemaal past bij jouw lifestyle. Super stijlvol, lekker stoer, een tikje eigenzinnig of buitengewoon outgoing: welke stijl je kiest is helemaal aan jou!

Ben jij klaar om de stad en de suburbs af te scheuren op je nieuwe, hippe customized fiets?

Begin met het online zelf samenstellen van jouw unieke Bayk!