Retro fiets

Retro fiets

Een unieke retro fiets kopen die uitblinkt in de stad? Een fiets met een eigen stijl, die past bij jouw identiteit en lifestyle? Dan is een retro fiets van Bayk precies wat je zoekt!

Begin meteen met het customizen van jouw fiets.

Novi retro fiets zalmroze

Retro fiets met een stoere en stijlvolle look

Stoer en stijlvol met een eigenzinnig karakter. Zo omschrijven wij onze retro fietsen het liefst. De hippe fietsen van Bayk komen in 6 verschillende eigentijdse modellen. Kies bij de damesfietsen voor de Novi stads racefiets, de Margo damesfiets of Mientje onze omafiets. Ga bij de herenfietsen voor een Flint; onze heren stads racefiets, Humphrey de retro stadsfiets met stoere look of Bing onze heerlijke beach cruiser.

Kies uit ruim 200 waanzinnige kleuren

Heb je je favoriete model retro fiets gekozen? Dan begint het customizen! Bij Bayk heb je de keuze uit meer dan 200 verschillende kleuren. Van echte retro tinten zoals mosgroen, okergeel, oudroze, kurkuma-oranje, pastelblauw of crème-vanille tot opvallende knalkleuren en alles er tussenin. Maak je keuze uit de extensieve RAL-kleurenwaaier, die wij vervolgens met een ijzersterke poedercoating op het frame aanbrengen.  

Customize jouw retro fiets helemaal naar je eigen smaak

Tijd om je fiets te customizen met mooie accessoires! Van retro leren handvatten tot een transport voordrager of een fietsmand. Van extra versnellingen tot een stijlvol racezadel. En van een middenstandaard tot een extra veilig AXA-kettingslot. Kies de accessoires die jouw fiets helemaal jij maken.

Klaar? Steel de show met je unieke Bayk!

Nu is jouw customized fiets klaar om mee naar je werk te scheuren, je naar je favoriete plekken in de stad te rijden, je mee te nemen op heerlijke fietstochtjes tijdens zwoele zomeravonden en om je kids (of je neefje of nichtje natuurlijk) mee naar school te brengen.
Van jouw Bayk is er maar één, dus gegarandeerd dat jij en je unieke retro fiets echte eyecatchers worden in het straatbeeld!

Begin met het online zelf samenstellen van jouw unieke retro Bayk!

P.S. Ken je ons nog niet? Bayk is een Nederlands fietsmerk dat zelf retro fietsen maakt in onze werkplaats. Hippe fietsen van hoge kwaliteit met een eigen karakter. Kom langs voor een proefritje of bel ons en stel al je vragen persoonlijk aan onze fietsexperts.