Handgemaakt Model Humphrey in productie

Het voorjaar zit weer in de lucht. De bestellingen voor onze retro fietsen komen weer los!

Dus zijn we hard bezig met het herenmodel Humphrey herenfiets dit keer in de kleur signaal geel. Iedere Bayk wordt samengesteld op basis van de specifieke wensen van de koper. In tegenstelling tot andere fietsenmerken is jouw Bayk echt uniek! Waarom, nou het unieke van het Bayk is, dat je bij ons jouw fiets kunt bestellen in elke RAL kleur die jij wilt! En je bepaald ook nog eens zelf je accessoires die erop komen!

Het model Humphrey is onze prachtige retro heren stadsfiets. Je kunt al onze modellen laten afmonteren met single speed maar ook met drie versnellingen. De accessoires die je kunt kiezen zijn; de voordrager, het soort handvatten, zadel of type standaard. Ja, een Bayk fiets is helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Bestel nu jouw Bayk, bijvoorbeeld het retro fiets model Humphrey

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *