Fiets kopen

Fiets kopen

Nieuwe fiets kopen? Bij Bayk stel jij zelf je unieke fiets samen van achter de laptop of telefoon. Met keuze uit 6 modellen retro damesfietsen en herenfietsen in ruim 200 verschillende kleuren. Met een Bayk kun jij je écht onderscheiden: customize jouw fiets helemaal zoals jij wilt. Een fiets van Bayk staat voor goede kwaliteit, hip, mooi en is ook nog eens heel betaalbaar.

Ga meteen aan de slag en customize jouw fiets online!

Unieke fiets kopen?

Een unieke fiets kopen die niemand anders heeft, is bij Bayk een fluitje van een cent. Wij maken hippe retro fietsen voor dames en heren in alle kleuren van de regenboog. Met een sterk frame, onderdelen van hoge kwaliteit én met een goede garantie. Helemaal naar jouw wensen samengesteld en bij jou thuis afgeleverd. En dat voor een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Hoe wij te werk gaan? Dat gaat zo:

Online zelf je fiets samenstellen in 3 stappen

Een fiets van Bayk kun je volledig zelf samenstellen. Daardoor is elke fiets uniek en nergens anders te krijgen. Een mooie fiets die helemaal past bij jouw identiteit!

Stap 1: Kies jouw model damesfiets of herenfiets

Bayk heeft 3 modellen damesfietsen:

  • Novi is een stads racefiets met het klassieke mixte frame
  • Margo is een damesfiets
  • Mientje is een omafiets

Bayk heeft ook 3 modellen herenfietsen: 

  • Flint is een heren stads racefiets
  • Humphrey is een stoere retro stadsfiets
  • Bing is een beach cruiser

Kom je de modellen liever eerst testen tijdens een proefritje? Dat kan ook.

Stap 2: Kies je favoriete kleur voor je fiets

Wist je dat jouw fiets in alle kleuren van de regenboog gemaakt kan worden? Bayk gebruikt de bekende RAL-kleurenwaaier met meer dan 200 verschillende kleuren voor jouw unieke fiets. Die kleur wordt er met een ijzersterke poedercoating op aangebracht en blijft dus jaren en jaren zitten. Alle kleuren zijn bij de prijs inbegrepen!

Stap 3: Customize je fiets met leuke accessoires

Nu is je fiets al helemaal af en je kunt er zo mee wegfietsen! Maar je kunt je hippe fiets natuurlijk extra persoonlijk maken met mooie accessoires, zoals leren handvatten, een transport voordrager of een fietsmand, extra versnellingen, een middenstandaard, een exclusief racezadel of een extra kettingslot.

Vragen? Het team van Bayk staat je altijd persoonlijk te woord. Neem contact op.

Wanneer is mijn unieke fiets klaar?

Elke fiets wordt helemaal van A tot Z naar wens gemaakt in onze werkplaats. We houden je tijdens het maakproces persoonlijk op de hoogte. Na 3 – 4 weken leveren we je fiets bij jou thuis af. Kom je hem liever ophalen? Dat mag natuurlijk ook!

Fiets kopen en cadeau geven

Wil je een fiets van Bayk cadeau geven? Wij denken graag met je mee over de leukste manier om de fiets aan de ontvanger te geven. Kies jij de leukste kleur of geef je een bon en laat je de ontvanger zelf zijn kleur en extra’s uitkiezen? Het kan allemaal. Op die manier laat je de ontvanger meebeslissen in het maakproces. De prachtige retro fietsen van Bayk zijn fantastisch voor jezelf én om cadeau te geven aan iemand die speciaal voor je is.  

Ook zo’n hippe Bayk fiets kopen? Begin meteen met het samenstellen van jouw unieke fiets!