Je eigen fiets samenstellen

Een Bayk retro fiets kun je helemaal naar je eigen smaak en wens samenstellen

Bayk werkt met de beste ambachtslieden. Wij bouwen onze gerecyclede frames tot unieke fietsen helemaal naar de wensen van onze klanten. Bij Bayk kun je namelijk volledig zelf je eigen fiets samenstellen. En het echte unieke van ons concept is, dat je al onze modellen in elke door jou gewenste kleur kunt laten maken!

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Nou het is super eenvoudig! Je gaat naar onze winkelpagina en kiest daar, uit één van onze zes modellen. We hebben drie damesmodellen; de Novi stads racefiets opgebouwd vanuit het klassieke mixte frame, onze Margo damesfiets en Mientje is ons omafiets model. Daarnaast hebben wij ook drie herenmodellen; Flint is onze heren stads racefiets, Humphrey is een stoere retro stadsfiets en Bing is onze beachcruiser.

Je kunt gaan voor de basisversie, die is namelijk al prachtig en afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen en accessoires. Maar omdat jouw Bayk altijd uniek is kies je altijd de kleur die jij wilt. Die kleur wordt er met een ijzersterke poedercoating op aangebracht en blijft dus jaren en jaren zitten. En als jij je fiets nog verder naar jouw smaak wil hebben, kies je daar de gewenste accessoires voor uit.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit mooie Brooks handvatten, een andere retro voordrager, een leren zadel of misschien wil jij wel een fiets met drie versnellingen. Het is allemaal mogelijk bij Bayk. Het samenstellen van jouw fiets doe vanaf de bank met je laptop maar het kan natuurlijk ook mobiel. En voor een eventuele proefrit kun je langskomen op onze werkplaats. Nadat jij je bestelling hebt geplaatst nemen wij telefonisch contact met je op om alles nog even met je door te nemen. Tijdens het hele proces houden wij je met foto’s op de hoogte van de vorderingen. En na vier weken krijg je een belletje want jouw uniek Bayk is dan klaar!

Jouw hippe fiets zelf samenstellen doe je natuurlijk bij Bayk

Geplaatst op