Fietsplan Bayk fiets van de zaak

Fietsplan

Fietsplan

Zonder in één klap een smak geld uit te hoeven geven een hippe retro fiets onder je billen schuiven om naar je werk te gaan én recreatieve tochtjes door de stad of de natuur te maken. Zie jij dat wel zitten? Via het fietsplan van Fiscfree kun je bij Bayk zelf je fiets samenstellen! Van model tot kleur, technische snufjes en accessoires. Heb je extra wensen? Stuur ze dan ook gerust aan ons door, want wij houden wel van een leuke uitdaging. Begin hier met het samenstellen van jouw unieke fiets!

Fiets van de zaak

Een fiets van de zaak is dé manier om aan je gezondheid, je portemonnee én het milieu te werken. Je kunt direct aan de slag bij aankomst op kantoor, want dankzij jouw tochtje in de frisse lucht ben je hartstikke wakker!

Mocht je denken dat het je wel heel veel extra tijd kost om naar je werk te fietsen, ga dan maar eens na welke tijd je bespaart. Op de fiets kun je vaak een kortere route nemen én je hoeft geen parkeerplek te zoeken, dus in sommige gevallen ben je op de fiets zelfs minder lang onderweg dan in de auto. Hoe dan ook heb je meteen gesport, dus kun je de tijd die je anders in de sportschool zou doorbrengen weer ergens anders aan besteden!

Daarnaast is fietsen natuurlijk goedkoper dan autorijden en absoluut een stuk beter voor het milieu. Genoeg redenen dus om die fiets van de zaak met open armen te ontvangen en jouw eigen fiets te customizen bij Bayk! Wist je dat je werkgever zelfs een fiets met reclame of fiets met logo kan samenstellen bij Bayk? Over zo’n bedrijfsfiets lees je hier meer!

Fietsplan

Via het fietsplan van Fiscfree maak je gebruik van een voordelige fiscale regelgeving. Je betaalt die hippe fiets terug via je brutoloon, waardoor je profiteert van belastingvoordeel. Tel uit je winst!

Het proces is heel eenvoudig. Is je werkgever nog niet aangemeld bij Fiscfree? Regel dat dan eerst! Vervolgens kun jij via onze online fietsenwinkel beginnen met het bouwen van jouw custom fiets. Je kiest eerst één van onze 6 modellen retro fietsen. Voor zowel dames als heren zijn er 3 modellen. Novi de retro racefiets, Margo de hippe damesfiets of Mientje de omafiets voor de dames en Flint de retro racefiets, Humphrey de eigentijdse herenfiets of Bing de beach cruiser voor de heren!

Custom fiets bouwen

Vervolgens is het écht tijd om jouw custom fiets te bouwen. Nadat je uit één van de 6 modellen retro fietsen hebt gekozen, pik je uit meer dan 200 RAL-kleuren jouw favoriet. Je begrijpt dat je na deze keuze al een unieke fiets in handen hebt! Hoe groot is immers de kans dat iemand precies hetzelfde model in precies dezelfde kleur kiest?

Nog kleiner is de kans dat diegene vervolgens ook nog eens dezelfde accessoires kiest. Zoals leren handvatten in plaats van kurken handvatten, een racezadel in plaats van een gelzadel, handremmen in plaats van een terugtraprem, meerdere versnellingen of een aluminium fietsmand in plaats van een retro voordrager. Elk model biedt weer andere opties, dus bekijk ze gerust eens allemaal!

Online fietsenwinkel

Heb je alle mogelijkheden benut en sta je te popelen om op jouw nieuwe fiets weg te crossen? Dan rond je het bestelproces af en geef je aan dat je bestelt via het fietsplan van Fiscfree. Je ontvangt van ons het besteloverzicht en stapt daarmee naar je werkgever. Die geeft je akkoord en dient jouw aanvraag in bij Fiscfree. Vervolgens ontvangt je werkgever van Fiscfree een unieke code en geeft die aan jou door. Jij communiceert die unieke code weer naar Bayk en wij controleren of alle gegevens uit jouw aanvraag bij Fiscfree overeenkomen met jouw bestelling bij Bayk. Zodra we alles gecheckt hebben, gaan we jouw custom fiets bouwen!

Natuurlijk kun je nu, tijdens je keuzeproces en ook na het plaatsen van je bestelling altijd bij ons terecht voor vragen. Bekijk direct alle mogelijkheden in onze online fietsenwinkel!

Wat Bayk klanten vinden van hun hippe retro fietsen

  5 star review  hele goede service. Er is samen met mij goed gekeken naar de kleur van de fiets en deze kwam er ook precies uit te zien als ik in gedachte had... lees meer

  thumb Hilde Schut
  4/14/2021

  5 star review  Heel erg blij met mijn nieuwe Novi fiets van Bayk! Van het begin af aan heel prettig contact gehad met Jerrel over mijn bestelling. Ik werd steeds goed op de... lees meer

  thumb Linda Jansen
  3/05/2021

  5 star review  Mijn persoonlijke Bayk Novi fiets is afgelopen vrijdag geboren en rijdt nu al twee dagen in het zonnige Breda te pronken. Precies zoals ik met Jerrel heb besproken is het... lees meer

  thumb Karolien Willems
  2/28/2021

  5 star review  Wat een fijne ervaring was dat zeg! Een fiets kopen bij Bayk is een beleving! Hoe Jerrel met ons meedacht, ons op de hoogte hield met regelmatig een 'making-of-fotootje via... lees meer

  thumb Corine Griffioen
  1/16/2021

  5 star review  Duidelijke website, duidelijke communicatie, triljoen kleur mogelijkheden (zolang het maar RAL is 😁), tussendoor leuke updates over de bouwstatus, verzorgde uitlevering en ook heel belangrijk de fiets is fantastisch en... lees meer

  thumb P.J.M.J. Vandenboorn
  12/25/2020

  5 star review  Ik heb hier een hele mooie gele retro fiets besteld! Nog nooit eerder zo veel aandacht en goede communicatie gehad met de eigenaar over hoe ik mijn fiets wilde en... lees meer

  thumb Michel Ariens
  11/29/2020

Bekijk hier nog meer reviews op Google.

Ook interessant