Fiets van de zaak

Fiets van de zaak

Op je fiets naar het werk: het is gezond, goedkoop én duurzaam! Dankzij het fietsplan van Fiscfree profiteer je met een fiets van de zaak ook nog eens van belastingvoordeel. Maar zit je dan vast aan een saaie fiets? Zeker niet! Bij Bayk kun je met het fietsplan van Fiscfree je eigen fiets samenstellen! Een stoere retro racefiets, een hippe stadsfiets of een echte beach cruiser – geheel naar jouw smaak aangepast. Begin direct met het samenstellen van jouw custom fiets!

Zelf fiets samenstellen

Zelf fiets samenstellen

Als werknemer kun je bij Bayk zelf je fiets samenstellen en de rekening daarvoor via je werkgever indienen bij Fiscfree. Fiscfree biedt jou via je werkgever een fietsplan waarmee je profiteert van fiscaal voordeel op de aanschaf van je fiets! Je betaalt de fiets namelijk terug via je brutoloon en merkt zo dus weinig van de aanschaf van jouw eigen custom fiets!

Je werkgever kan er ook voor kiezen een bedrijfsfiets voor je aan te schaffen. Dit is een fiets met reclame of fiets met logo, waarmee de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot wordt. Jij een gave custom fiets waar je lekker veel kilometers mee kan maken en je werkgever een mooie manier om reclame te maken!

Fiets van de zaak

Schaf je echter een fiets van de zaak aan via het fietsplan van Fiscfree, dan stel je zelf je eigen fiets samen. Geheel naar jouw wens! Je kiest allereerst een model. Voor de heren is dat Flint de hippe retro heren racefiets, Humphrey het herenframe met eigentijdse uitvoering of Bing de beach cruiser. Dames hebben de keuze uit Novi de hippe retro dames racefiets met een mixte frame, Margo de hippe retro damesfiets met eventueel 3 versnellingen of Mientje de hippe omafiets!

Nadat je voor één van onze 6 nieuwe fietsen hebt gekozen, mag je een unieke kleur uitkiezen. Niet uit een kleine selectie standaardkleuren, maar uit alle meer dan 200 RAL-kleuren! Ga je voor mintgroen? Of toch mosgroen? Okergeel of knaloranje? Elke kleur wordt zorgvuldig als poedercoating op jouw custom fiets aangebracht, zodat je er jarenlang van kunt genieten!

Custom fiets

Custom fiets

Nu heb je al een unieke fiets samengesteld, maar het kan nog beter! Afhankelijk van welk model je hebt gekozen kun je jouw custom fiets verder aanpassen aan jouw wensen. Zo kun je de standaard kurken handvatten vervangen door leren handvatten, bij diverse modellen kiezen voor meer versnellingen, handremmen toevoegen en de retro voordrager vervangen door een transport voordrager of een aluminium fietsmand. Ook kun je naast het Axa ringslot een Axa kettingslot toevoegen, zodat jouw custom fiets extra goed beveiligd is!

Fietsplan van Fiscfree

Ben je helemaal tevreden over de unieke fiets die jij hebt samengesteld? Dan kun je het bestelproces voltooien. Je geeft daarbij aan dat je je fiets via Fiscfree wilt aanschaffen en krijgt vervolgens van ons het besteloverzicht toegestuurd. Dit besteloverzicht geef jij aan je werkgever, die jouw aanvraag na akkoord indient bij Fiscfree. Fiscfree stuurt jouw werkgever dan een unieke code, die jij weer aan ons door kunt geven. Wij checken de code bij Fiscfree om te controleren of alle gegevens van jouw bestelling kloppen. Is dat zo? Dan kunnen we aan de slag!

Binnen een paar weken heb jij jouw fiets van de zaak via het fietsplan van Fiscfree dus in huis. Zodra je handgemaakte fiets voor je klaarstaat, ontvang je van ons een seintje. Je komt je fiets ophalen in Amsterdam óf wij leveren ‘m af bij jou voor de deur! Wedden dat jij nu met nóg meer plezier naar je werk gaat? Jouw eigen custom fiets van de zaak samenstellen begint hier!

Wat Bayk klanten vinden van hun hippe retro fietsen

  5 star review  Helemaal blij met mijn nieuwe Bayk. Het leukste (en het moeilijkste) is dat je zelf een kleur kunt uitkiezen. Het contact met Jerrel was ook leuk en zeker met de... lees meer

  thumb Debby Lagendijk
  8/24/2023

  5 star review  Na even speuren op het internet Bayk gelukkig tegengekomen. Toen ik mijn bestelling had geplaatst werd ik dezelfde middag gebeld om nog even de bestelling door te nemen en zo... lees meer

  thumb Maxime Reijne
  8/08/2023

  5 star review  Vandaag bij Jeryl onze 2e Byke opgehaald. Na mijn zoon nu eentje voor onze dochter. De fiets geheel naar eigen wens gecomponeerd, mijn dochter helemaal in de wolken. Niets mooier... lees meer

  thumb J Bot
  7/03/2023

  5 star review  Mijn nieuwe fiets 2 weken geleden ontvangen en hij ziet er tof uit. Kleur was beetje anders dan verwacht maar ook leuk. Om dat te voorkomen had ik beter even... lees meer

  thumb Chantal de Reus
  2/09/2023

  5 star review  Je hebt custom made en custom made, maar de Bayk die ik nu heb is echt met persoonlijke aandacht gemaakt. Het proces duurde even, maar het was het wachten waard.... lees meer

  thumb Machiel Wetselaar
  8/16/2022

  5 star review  Top fiets en klantvriendelijk! Erg leuk om een fiets te hebben naar precies mijn specificaties.

  thumb Adrián Sneeuw
  7/13/2022

Bekijk hier nog meer reviews op Google.

Ook interessant: Fietsplan, Fiets van de zaak, Online fiets kopen.