Een fiets cadeau geven

Een nieuwe fiets is een enorm waardevol en prachtig cadeau voor iemand die je lief is! Maar een fiets cadeau geven, dat doe je niet zomaar. Je wilt immers wel een goede fiets cadeau geven en daar hangt nu eenmaal een prijskaartje aan. Hoe weet je zeker dat je de juiste fiets cadeau geeft? Wij helpen je!

Nieuwe fiets kopen

Je wilt een nieuwe fiets kopen om iemand die je dierbaar is cadeau te geven. Wat een prachtig gebaar! Door een fiets cadeau te geven, geef je diegene een stukje vrijheid. De vrijheid om zichzelf te verplaatsen van A naar B. Om te genieten van de frisse lucht, van warme zonnestralen en – tja, we blijven een Nederlands fietsmerk – zo nu en dan wat kletsnatte regenspetters. Bovendien geef je diegene een manier om in beweging te komen, om gezond te blijven. En je werkt mee aan een beter milieu! Zo veel redenen om regelmatig de fiets te pakken. Een fiets cadeau geven is dan ook een fantastisch idee!

Fiets cadeau geven

Maar waar je begin je je zoektocht naar een nieuwe fiets? Als je een fiets cadeau gaat geven, wil je natuurlijk wel goed uit de verf komen. Je wilt een fiets kopen die past bij degene die erop gaat fietsen. Hij moet niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Vraag je dus eerst af: waarvoor gebruikt diegene een fiets? Om van en naar werk te fietsen? Om door de stad te crossen? Om spullen mee te vervoeren? Om een flink stuk mee te racen? Voor elk doel kies je een andere fiets!

Voor heren die op zoek zijn naar een stoere retro stadfiets is onze Humphrey een perfecte match. Zetten ze er liever wat tempo achter? Dan is onze stadsracefiets Flint wellicht meer geschikt! En voor de echte beach cruisers is er Bing. Ook dames hebben de keuze uit drie modellen. De liefhebbers van omafietsen kiezen voor Mientje, terwijl dames die op zoek zijn naar een retro sportfiets beter voor onze Novi stadsracefiets kunnen gaan. Ten slotte is er nog Margo, de klassieke damesfiets.

Heb je geen idee voor welke fiets je moet kiezen? Stuur ons dan gerust een berichtje! Wij denken graag met je mee. En weet: met alleen het model ben je er nog niet. Het allermooiste cadeau is immers zelf een fiets samenstellen. Een compleet unieke fiets!

Wat Bayk klanten vinden van hun hippe retro fietsen

  5 star review  Helemaal blij met mijn nieuwe Bayk. Het leukste (en het moeilijkste) is dat je zelf een kleur kunt uitkiezen. Het contact met Jerrel was ook leuk en zeker met de... lees meer

  thumb Debby Lagendijk
  8/24/2023

  5 star review  Na even speuren op het internet Bayk gelukkig tegengekomen. Toen ik mijn bestelling had geplaatst werd ik dezelfde middag gebeld om nog even de bestelling door te nemen en zo... lees meer

  thumb Maxime Reijne
  8/08/2023

  5 star review  Vandaag bij Jeryl onze 2e Byke opgehaald. Na mijn zoon nu eentje voor onze dochter. De fiets geheel naar eigen wens gecomponeerd, mijn dochter helemaal in de wolken. Niets mooier... lees meer

  thumb J Bot
  7/03/2023

  5 star review  Mijn nieuwe fiets 2 weken geleden ontvangen en hij ziet er tof uit. Kleur was beetje anders dan verwacht maar ook leuk. Om dat te voorkomen had ik beter even... lees meer

  thumb Chantal de Reus
  2/09/2023

  5 star review  Je hebt custom made en custom made, maar de Bayk die ik nu heb is echt met persoonlijke aandacht gemaakt. Het proces duurde even, maar het was het wachten waard.... lees meer

  thumb Machiel Wetselaar
  8/16/2022

  5 star review  Top fiets en klantvriendelijk! Erg leuk om een fiets te hebben naar precies mijn specificaties.

  thumb Adrián Sneeuw
  7/13/2022

Bekijk hier nog meer reviews op Google.

Unieke fiets zelf samenstellen

Na het kiezen van een model, ga je je eigen custom fiets bouwen. Of die voor een ander dus. Hierbij plaatsen we wel een kleine kanttekening: de retro fietsen van Bayk zijn zo persoonlijk en uniek, dat het misschien wel slim is om die hippe fiets op maat samen met diegene aan wie je hem cadeau wilt geven samen te stellen. Als je bedenkt dat je bij Bayk alleen al de keuze hebt uit meer dan 200 RAL-kleuren, dan begrijp je dat die beslissing voor iemand anders nemen geen eenvoudig karweitje is!

Wellicht is het dus een goed idee om samen achter de laptop te kruipen. Het model heb jij misschien al uitgekozen, maar de kleur wordt een stuk lastiger. Zo kun je kiezen voor echte retro kleuren als mosgroen, oudroze en okergeel, maar ook voor opvallende knalkleuren zoals felrood, helderblauw of grasgroen. En alles daartussenin. Geen eenvoudige keuze! Het grote voordeel is echter wel dat die hippe retro fiets in de door jou gekozen kleur helemaal jouw smaak is. En dat de kans dat je iemand anders op precies dezelfde fiets tegenkomt, nagenoeg nihil is. Alleen al daarom is je fiets zelf samenstellen zo leuk!

Fiets customizen

Je fiets customizen gaat echter verder dan alleen een model en kleur uitzoeken. Dat geldt tenminste wel voor de retro fietsen van Bayk. Zo kun je kiezen voor retro leren handvatten in plaats van de (ook mooie) kurken handvatten. Een transport voordrager of een fietsmand als je dat gemakkelijker vindt. Afhankelijk van welk model je hebt gekozen, krijg je diverse keuzemogelijkheden. Hoe tof is het om iemand een retro fiets met extra versnellingen cadeau te geven?! Of een vintage stadsfiets met een stijlvol racezadel? Uiteraard wil je zo’n unieke fiets goed beveiligen, dus heb je bij al onze retro fietsen de mogelijkheid om een AXA-kettingslot toe te voegen.

De keuze is werkelijk reuze. Een fiets cadeau geven is dus zelfs een hele ervaring cadeau geven! Tevens je tijd cadeau geven, iets heel waardevols. Kruip gezellig samen op de bank, pak er een warme kop thee bij en iets lekkers om te snaaien. En neem de tijd! Het grote voordeel van online een fiets kopen is natuurlijk dat je alle tijd hebt om research te doen en keuzes te maken. Je hoeft niet à la minute te beslissen. Je kunt gerust een nachtje dromen over hoe jij deze zomer naar de stad crost voor een lekker ijsje, hoe je op zwoele zomeravonden met je beach cruiser naar het strand fietst en hoe je zelfs door de regen met veel plezier naar de werk rijdt op jouw nieuwe hippe fiets. Of diegene aan wie je een unieke retro fiets cadeau geeft natuurlijk!

Stoere fiets cadeau geven

Eén ding is zeker: als je iemand een Bayk cadeau geeft, geef je een uniek cadeau. Daarvan is er maar één! Dat model, in die kleur, met deze accessoires – die heeft niemand. Zoek je samen een fiets uit om cadeau te geven, dan is het verrassingseffect natuurlijk wel weg. Maar zo weet je tenminste wel dat die stoere fiets een perfect cadeau wordt! En dát je zo’n hippe fiets cadeau wilt geven, kan natuurlijk wel een mooie verrassing zijn. Koop bijvoorbeeld een mooie kaart met op de voorkant wellicht een kleine hint en zet in de kaart een afspraak. ‘Blok je agenda vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur voor een gave verrassing!’ Zo kan de voorpret alvast beginnen, terwijl je nog niets verklapt hebt. Of print onze afbeelding met RAL-kleuren uit en geef die cadeau onder het mom van: ‘Denk maar alvast even na over welke kleur je mooi vindt!’ Wedden dat je met grote ogen wordt aangekeken? Zelf geniet je ook met volle teugen van de voorpret!

Wil jij een speciaal persoon graag een fiets cadeau geven? Bekijk alvast even alle mogelijkheden in onze online fietsenwinkel! Mocht je ergens vragen over hebben of hulp nodig hebben, dan weet je ons te vinden. Veel plezier!

Ook interessant: Online fiets kopen, Zelf fiets samenstellen, Retro fiets

Geplaatst op